Ja, jeg vet at det blir innmari dyrt å kjøpe både låsspray og låsolje til bilen, men du må nesten ha begge deler om det skal være noen vits. Låsspray for å få opp en lås som allerede er frosset, låsolje for å forhindre at den fryser på nytt. Dessuten, om du husker på å legge disse i lomma di og ikke i hanskerommet i bilen så unngår du å hele tiden måtte kjøpe nye. I hanskerommet gjør de nemlig innmari lite nytte for seg om du ikke får opp døren.

Et annet smart triks folk er innmari glad i å bruke er lighteren. Forsåvidt ikke så toskete tenkt da ild som kjent tiner is på null komma niks. Problemet kommer først når de samme folka finner ut at- hey, om det funker på døra så funker det nok på det frosne bensinlokket også!

Det er her den knøttlille opplysningen kommer, og jeg tror jeg snakker for alle bensinsasjonsansatte når jeg sier: Nei, det er ikke en god idè å bruke lighter på bensinlokket! Tro meg, det er ikke noe vi sier for å skremme deg; bensin er faktisk brannfarlig- og arbeidsdagen min blir så mye mer stressende med en gang det står en bil i fyr og flamme mellom bensinpumpene!

Om man skulle være så uheldig at man først velger å bruke åpen ild på bensin for deretter å få full panikk når man oppdager at den bakre halvdelen på bilen brenner- nei, det hjelper ikke å hoppe rundt i ring med armene i været. Hent en ansatt, forklar problemet og du vil få hjelp.

Til deg med den røde bilen i går natt: Hadde det vært meg ville jeg vært mye mer bekymret for at halve bilen min brant opp enn at øyenbrynene mine var svidd. De vokser i hvert fall ut igjen. Det er mer enn hva bakparten på bilen din gjør.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende