Det begynte som en idè hos Carpe50 i Oslo. Videre ballet det på seg og idèen utviklet seg videre hos Breiflabben i Stavanger. Og turen gikk etterhvert, dog etter noe oppfordring fra Stavanger, nordover mot Trondheim.

Sitat fra Breiflabben:

Over det ganske land har vi aktive bloggere som gjerne vil treffe andre ”likesinnede” uten skjerm. Konkret så er det treff på gang i Oslo og Stavanger. Jeg vet ikke hvordan det er i Trondhjems by, men de pleier ikke å være vanskelige og be.

Sitat slutt…

Breiflabben har et poeng; Trønderbataljonen bruker absolutt ikke være vanskelige å be. Vi har hatt bloggtreff tidligere, opptil flere av dem, og gang på gang har det dukket opp nye ansikter, noen sjenerte, noen mer frempå- men alle har hver gang blitt enige om at det har vært mindre skummelt enn ventet- og langt hyggeligere enn hva man på forhånd trodde man skulle oppnå med en gjeng fremmede mennesker. Men, man er tross alt fremmede bare de første minuttene- så begynner praten å flyte, lett og uanstrengt.

Nå er vi klare for nok et treff…!

Førstkommende lørdag, 28.juni, altså samme dato som både Oslo og Stavanger planlegger sine treff, er det duket for et nytt, trøndersk bloggtreff. Denne gangen satser vi på grillmat og utendørs hygge, hvor både store og små, tobeinte som firbeinte, er velkommen til å delta.

Ettersom vi regner med at de aller fleste, både gamle og nye innbyggere i Trønderhovedstaden, vet hvor Festningen ligger, har vi bestemt oss for at treffet går av stabelen der denne gangen. Og skulle vi være så uheldige at værgudene er imot oss- ja, da finnes det en pizzarestaurant et par hundre meter ned i gata så vi kan trekke innendørs om nødvendig.

Men i utgangspunktet satser vi altså på grillmat. Ta med dere engangsgriller, en nistekurv fylt med maten dere vil svi av, noe godt å drikke, en søppelpose, et pledd å sitte på, ungene, bikkja, kona, husbonden og hva ellers hjertet begjærer….

Rene fakta:

Bloggtreff i Trondheim.

Lørdag 28.juni.

Klokken 15.30.

Ved Festningen.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende