- Ååh, en farsott jeg har gått glipp av. Så… trist! :p

Det var det jeg sa da jeg oppdaget at farsotten hadde nådd Tyaces’ blogg der langt oppe i nord. Nå kunne man jo lett bli forledet til å tro at den ironiske undertonen i kommentaren min ville bli oppfattet av mottakeren, men den gang ei. Dog, jeg mistenker henne for å tagge meg videre på pur faen, mer enn noe annet. Men for all del- jeg blir, om enn litt motvillig, med på leken jeg også.

Instruksjonene:

1)
Se deg raskt rundt om i rommet du befinner deg i akkurat NÅ. Skjenk deg en durabelig dose rødvin og finn fram den nærmeste boken du ser.

- Vi befinner oss altså i Lisas stue. En stue som inneholder en god del bøker, fordelt på intet mindre enn tre bokhyller i varierende høyder og størrelser. Nevnte stue inneholder faktisk også rødvin, intet mindre enn 7 flasker, også plassert i bokhyllen, mellom bøkene. Men ettersom vi har plantet vår smukke bakdel godt ned i sofaen for øyeblikket, og har så få tanker som overhodet mulig om å lette på den i løpet av i hvert fall den nærmeste timen, så nøyer vi oss med å strekke oss etter glasset med Pepsi Max som står på bordet, og samtidig den boken som også ligger på samme bord.

2)
Slå opp på side 123

-Juppsideisi. It’s been done.

3)
Hvis du er såpass edru at du føler deg i stand til det; Finn den femte setningen på siden. Hvis ikke, vent til i morgen og begynn forfra på pkt. 1) etter en god egg, vodka og bacon-frokost.

- Hvis jeg er edru? Jeg gadd jo som sagt ikke reise meg og tok til takke med Pepsi Max, remember? Ikke liker jeg rødvin heller. Så det så. Egentlig liker jeg ikke Pepsi Max heller når jeg tenker meg om. Men det var nå engang det jeg hadde til rådighet i dag.

4)
Skriv denne setningen og de følgende to setninger på web-bloggen din (sammen med disse hellige instruksjonene)

- “Vi har aldri gitt noen sparken tidligere, Micke. Og nå skyver du også den beslutningen over på meg. Det er ikke morsomt å gå på jobben om morgenen lenger.”

5)
Kommenterer sitatet du nettopp har skrevet.

- Tja, jeg er vel egentlig mest nysgjerrig på hvem som kommer til å få sparken for jeg har egentlig ikke kommet lenger enn til side 105 i boka ennå.

6)
Send leken videre til minst fem andre personer og krediterer den som sendte selskapsleken til deg.

- Må jeg…?


Leken kommer fra følgende blogger:

Tyaces, den møkkakjerringa :p

Tips oss hvis dette innlegget er upassende