Man skulle tro, at etter et halvt års fravær fra blogg, så ville man være akkurat passe glemt til å slippe unna utfordringer de første dagene man er tilbake. Men den gang ei. Det blir tatt sånn cirka null hensyn til at undertegnede ikke aner hvem som fremdeles er her inne, og langt mindre har peiling på alle de nye som har dukket opp mens jeg har vært borte. Men man er jo ikke dårligere enn at man hopper i det. Så klart!

5. Redneck
Rett og slett fordi jeg er nysgjerrig på om han er så ille som han fremstiller seg selv. Og litt fordi jeg nekter å tro at han er det. Og om det så skulle vise seg at han er, så… er det i alle fall nok alkohol i huset til å drikke seg fra dårlig dømmekraft. Eller i alle fall bekymringene om dem.

4. Stjørdal
Fordi han får meg til å le så jeg griner. Jeg har ved flere anledninger lest hans kommentarer rundt om, både på blogg og på facebook, og ledd høyt for meg selv. Så jeg leker at jeg ikke vet at aldersforskjellen er usømmelig og gir ham allikevel en plass på lista. Fordi humor er en viktig egenskap.

3. Wolfsea
Av den enkle grunn at mannen kan lage mat. Det kan ikke jeg. Og nevnte mann lager, i følge ryktene, en kick ass ølkylling. Det høres sånn akkurat passe sprøtt ut til at jeg er villig til å prøve.

2. Magne
Fordi det umulig kan være feil å holde seg inne med mannen som styrer VGB liksom. Og fordi, da jeg slet som verst med innloggingsproblemer og bare bloggtull, så kom det en uventet mail med spørsmål om jeg trengte hjelp. Og en gentleman er aldri å forakte (og man overser glatt at han bare gjorde jobben sin. Details schmetails)

1. Grunde
Fordi… han alltid har vært der. Og fremdeles er.

-

Så da gjenstår det bare å finne fem nye å sende utfordringen til:

Snublefot
Cezanne
TyAces
Redneck
Lilly Craft

Tips oss hvis dette innlegget er upassende