Trønderbloggere, foren eder!

Tiden er igjen kommet for å samle sammen det som kan krype og gå av kjente og ukjente trønderbloggere for en sosial aften med en matbit og/eller godt i glasset. Noen av oss kjenner allerede hverandre fra tidligere treff, men dette er selvfølgelig ingen hindring om nye bloggere ønsker å være med på moroa. Her er alle velkomne, unge som gamle, aktive som mindre aktive, unge som eldre, med eller uten følge, trønder, nordlending, siddis eller bergenser…

Vil du værra med så heng på!

Praktiske opplysninger:

Dato: Fredag 22. oktober.
Klokken: 18.30
Sted: Kieglekroa

For de som ikke vet hvor:

Stedet er adressert til Kongens gate 30, men inngangen er å finne i Holstveita, på baksiden av Prinsen Hotell. Fremdeles usikker? Trykk her!

Slik ser det ut fra utsiden:

Fotograf: Artemisia

Fotograf: Artemisia

Slik finner dere oss:

Med mindre noen melder seg frivillig til å stille i et eller annet snedig hodeplagg for anledningen så  går vi denne gangen for noe så kjedelig som en plakat med påskriften VGB på bordet. Eventuelt kan man spørre seg frem i baren.

På treffet:

For de som er sultne kan mat bestilles gjennom Egon. Meny finner man her om man vil ta en smugtitt. Ellers har Kieglekroa alle rettigheter,  fra brus, kaffe, eplemost, øl eller en konjakk for de som ønsker det.

Det er også fullt mulig å ta et slag Sjoelbak. Om man da aner hva det er og hvordan det spilles. Ifølge Google ser det i alle fall slik ut:

Fotograf: Google

Fotograf: Google

Spøkelser:

Joda, Kieglekroa kan visstnok skilte med sine helt egne husspøkelser. Det går i trappa, biljardkøer velter ut av stativene og de har et veggur uten urverk som allikvel tikker og går.

Nachspiel:

Nå har det seg sånn at Kieglekroa stenger ved midnatt, så for de som synes dette er et for tidlig tidspunkt å avslutte kvelden på så er det selvfølgelig full mulighet til å vandre videre ut i Trondheimsnatten. Noen har allerede hvisket på bakrommet om både Three Lions og Lille London som alternative nachspiel-verter, så dette får vi eventuelt kaste kron og mynt om…

Gjesteopptreden:

Ethvert bloggtreff med respekt for seg selv har selvfølgelig en gjesteblogger fra en annen landsdel på besøk. Denne gangen er det vår kjære Prinsesse Hella som vurderer å ta turen oppover for anledningen. Så med mindre  upraktiske ting som jobb eller mangel på flybilletter kommer i veien, så kan vi altså forvente intet mindre enn  et kongelig besøk. (Oppdatert; Prinsessa har bestilt flybilletter!)

Påmeldte: (oppdateres etterhvert)

- Prinsesse Hella

- LykkeLisa

- Grunde

- Krizer

- Artemisia

- Kakemonsteret

- Feit til Idrettsstjerne

- Cezanne

Kanskje: (oppdateres også etterhvert)

- Leon Baran

- Czolger Hukay

- Renate

- Kjersti

Vil du være med?

Gi i så fall beskjed, så får vi bestilt bord for riktig antall påmeldte :)
Tips oss hvis dette innlegget er upassende